fredag 30. juli 2010

Fredag

Tikk~takk, tikk~takk...
Klokken nærmer seg helg! :-)
Huset er rent, og etter jobb skal jeg kjøpe inn helgens blomster og litt annet stasj som jeg syntes jeg fortjener hihi ;)

Min søster kommer i kveld og vi skal innta fredags-taco`n. Med dette bedrøvelige "sommer"været som vi har her på Østlandet, så frister taco mer enn en lett sommersalat...
På søndag kommer barna hjem igjen etter altfor lang tid borte fra mamman sin(!)De har hatt det helt topp hos bestemor, så hos farmor og nå på ferietur med pappan sin. Men savnet har vært stort og jeg gleder meg VELDIG til å få de hjem. Det skal blir masse KOS <3

På lørdag blir det 40 årslag på sætra til min venninne.
Det blir stor stas og full fest tenker jeg. Jeg er veldig glad for at jeg har fått losji inne på sætra, for å krype inn i et telt som er rått og kaldt i nattens mulm og mørke frister lite.






En annen ting jeg har glemt å skrive om er at jeg har min SISTE dag som vikar i dag. Fra og med mandag 2.august er jeg fast ansatt og det er jeg såååå glad og stolt av! Jeg har verdens beste arbeidsplass med masse gode kollegare, arbeidsforhold og tider, mange bra fordeler og ikke minst så går jeg betraktelig opp i lønn.
Det er verdt å feire- og vi skal faktisk feire på jobb her nå med kake :-) Fordi jeg starter min fast ansatt karriere med å ta fri, pga. vesla mi skal begynne på SFO på mandag. Og da må mamma følge veslejenta si da vettu :-)

Ønsker alle en god helg.
Håper den blir innholdrik og fin :-)

¨lillema~

torsdag 29. juli 2010

Endelig vet jeg hva jeg skal svare når noen spør hva jeg ønsker meg...


Jeg klarte ikke motstå fristelsen lengre...
Selv om skjenk, skap og skuffer er fylt opp av service, kopper, fat og dekketøy av all mass, så måtte jeg bare ha! Green gate :-) I love it!
Det er så flott og søtt, og kaffe latte`n smaker ekstra godt fra de koppene.
Og nå som bursdagen min nærmer seg, så kan jeg endelig svare på spørsmålet; "Hva ønsker du deg?".

Jeg har et lite veggskap, som er malt i hvitt (slitt) som jeg har en intensjon om å fylle opp med Green gate. Bilde kommer når jeg har anskaffet nok til at det blir pent å se på :-) hihi

~lillema~

onsdag 28. juli 2010

Lenge siden

Oi... jeg glemmer til tider bloggen min.
Jeg som hadde så store tanker om min blogg(!)
Men det er aldri for sent sies det:)
Jeg leser andres blogger og får masse inspirasjon, og takker alle kjempeflinke bloggere for det.

Det er en rar sommer, veldig rar... Som jeg har skrevet her tidligerer har jeg og pappan til barna gått fra hverandre. Helt udramatisk i grunn, men likevel vondt.
Tidvis blir jeg "slått i bakken" av et savn. Ikke et savn om å få tilbake han, men hele familiepakka! Kjernefamilien... - men jeg vet at det er en illusjon.
Og nå som ungene er på ferie med pappan er det ekstra sårt, da ferietid er gode minner. Og jeg savner ungene. Men neste sommer...da skal jeg ha det bra!!

Jeg og ungene har hatt en fantastisk tur til Danmark, i Skagen. Vi storkoste oss da vi var så heldige med været. Stranda, fornøyelsespark, shopping og restauranter var endel av ferieuka vår.
Og shopping i Danmark for èn som meg som liker interiør kan jo gå amok i butikkene der:-)
Den andre uka vår var vi hjemme, og siden været var på vår siden da også ble det mange dager ved mjøskanten. Deilig ¤¤¤

Sitter i skrivende stund på arbeid, det er helt ok å jobbe når været er som det er.
I kveld skal jeg prøve å få lagt ut noen bilder og oppgradere bloggen min...

Ha en fin dag :-)

~lillema~