torsdag 24. november 2011

1 måned igjen til jul :)

Og... endelig har jeg fått bestilt meg den etterlengtende sofaen jeg skulle ha kjøpt meg i juni. Ting tar tid, men den som venter på noe godt osv... :)
Og valget falt tilslutt på Bris fra Skeidar - Jippi!
Etter år med gul sofa, deretter rustrød og nå 7 år med sort skinnsofa - ja, så skal det bli deilig med en lys sofa! :) Ungene er litt skeptiske, men jeg beroliger dem med at mamma ikke skal bli såååå veldig sint hvis de søler thihi ;) Dessuten så kan trekket vaskes og jeg har også tenkt å investere i et grått trekk også, slik at vi kan bytte på litt. 2 salonger i ett er jo praktisk.
Jeg har bestilt 2+3 seter, det er det som passer min lille stue best. Gleder meg til å vise bilder av før/etter. Jeg får sofaen garantert innen 22.desember, men håper jo den kommer lenge før- for jeg kan nesten ikke vente.
Det er helt uaktuelt å vente til sofaen kommer med å pynte til jul, så da får jeg heller pynte 2 ganger, bare kos det! :)





Sjelden det kommer oppdatering fra meg. Men dersom nissen er snill med meg i julen og kommer med et nytt kamera, så blir det en ny bloggtid for meg.
Denne nissen må være meg selv, så det er vel julebonusen min det kommer an på. Eller rettere sagt hvordan jeg disponerer denne ;)



Nå gleder jeg meg masse til helgen. Vasker heimen i dag, jentekveld hjemme hos meg i morgen med både hvit, rød og sikkert litt bobler thihi ;) På lørdag skal jeg på 2 julemarkeder og håper den store julestemningen skal feste seg i kropp og sjel. Lørdag kveld skal jeg bare sulle hjemme og endre hjemmet fra høst til advent.
Da skal det frem med julemusikk og kongerøkelse, og det skal fylle hjemmet mitt helt frem til 1.nyttårsdag :)

 


Gleder meg til jul :)